neděle 8. května 2011

Óda na šátek!


Zdravím vás moji milí,
pro začátek bych se chtěla omluvit, že jsem tak dlouhou dobu nepřispívala (i když jsem vám určitě nechyběla), ale já se napravim, hned jak odmaturuju a to vám slibuju! Tímto vás všechny vyzívám abyste mi za týden drželi palce, protože čím víc palců, tím víc štěstí!! :D
Jsem teď stejně prakticky skoro pořád zalezlá doma s knihami, ale speciálně pro vás jsem vylezla a vyfotila nějaký ten outfit. Protože vím, že jsem vám samozřejmě chyběla :D (doufám, že vám je jasný, že tyhle poznámky jsou můj "smysl pro humor").
NOVINKA! Slečna Aneta má konečně ono tetování o kterém jsem se již zmiňovala a hned jak nebude tak čerstvý a červený tak se vám s ním pochlubim.
Dále bych se chtěla zmínit, že jako správná blogerka (což jsem doteď nebyla protože jsem nefotila moje nové módní úlovky, nedávala kosmetické tipy, nenahrávala videa ani nic jiného) vám něco takového udělám. Popřípadě napište do komentářů co by vás tak zajímalo!

Nazvu to óda na šátek a ani se o něm nezmíním :D Takže zkrátka pletený šátek nebo tedy spíš šála (co to melu!) je na jaro super, já tenhle pořídila v Orsay.
(boty: pull&bear / Kalhoty: Cheap monday / top a sako: H&M / Šála: orsay)

19 komentářů:

  1. hezkej, já šátky nějak neumím nosit

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce!! Mě to čeká už zítra v 13.00h a bojím se :DD Tak at máš mín nervů než já! Jinak krásný outfit, šátek je TOP:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super sako :-) Ať ti ta matura dobře dopadne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ta satka je skvela...cele to je velmi prijemne! super!

    OdpovědětVymazat
  5. kdybych měla na záhradce co oškubat,tak určitě :D Takhle mi zbývá oškubat sousedovic zahradu :D Jinak na fotkách jsi opět kouzelná :)) Skvělá šála :)

    OdpovědětVymazat
  6. jsi krásná :) držím ti palce!!

    OdpovědětVymazat
  7. jak muže být někdo tak krásný ! ♥ nechápu

    OdpovědětVymazat
  8. určitě ti budu držet všechny palce, a fotky jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  9. PERFECT ! :)

    www.mikinka-d.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. krásný blog, opravdu :) a ten leopardí svetřík je bomba, nějak jsem na leopardí věci začala ulítávat

    OdpovědětVymazat
  11. Ten šátek je krásný, ale nebylo ti v něm horko?

    OdpovědětVymazat
  12. sako je skvělé! Docela bych potřebovala nové, svoje černé v pánském stylu nosím snad pořád, tak abych udělala trochu změnu ;)

    OdpovědětVymazat