pondělí 19. září 2011

Parka, parka, parka



Milí a vážení čtenáři, na týden vás teď trochu zanedbam protože jedu na sezmanovací kurz a tak se tam budu družit. Možná ale něco přispěju jen to nebude nic světoborného :) Taky dám tomuhle blogu nějakou pravidelnost jako třeba: každou středu inspirace, pátek bloger který mě zaujal a tak. Co říkáte?
Chci se podělit o nějaké outfity, které mi buhví proč zůstaly nezveřejněné a uvízlé v počítači. Tady je jeden z nich. Má oblíbená parka. jooo já vim nic převratnýho.




15 komentářů:

  1. Ty nepostuješ sice často, ale když už stojí to za to! Moc se mi to líbí!:) skvělá parka!

    OdpovědětVymazat
  2. Me se nejvic libi ty botky! Jinak pravidelnost a blog je hodne odvazne spojeni, myslim ze vsichni chapem ze ne kazdou stredu mas cas atd. Postuj jak ti to vyjde a vsichni budem spokojeni :-)

    OdpovědětVymazat
  3. super jednoduchy outfit na podzim!
    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nohy máš fakt úžasný, ale myslím si, že v obličeji nic moc, co?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Diary of Mia: Děkuju moc, však vždycky když si řeknu, že se polepším mi do toho něco přijde.. ať už práce seznamovák nebo teď s nástupem října škola :D Ale přispívám jak jen je to možné, aspoň nehrozí, že vám začnu lézt na nervy:D
    Anonymní: Děkuju.. a co se obličeje týče, netvrdím, že jsem nějaká super kráska, jsem spíš super divná, ale to už se samo nezmění a do rukou plastických chirurgů jako megan fox se taky svěřit nehodlám. Takže co na to říct, každej jsme jakej sme, just deal with it ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké, hlavně botičky :) Užij si seznamovák!

    OdpovědětVymazat
  7. pěkný outfit mám podobné boty, ale na klínku :)

    OdpovědětVymazat
  8. si krásna, máš krásne črty, negýčové a jedinečné, nechápem ako niekto môže napísať na adresu tvojej tvár "nic moc"...

    OdpovědětVymazat
  9. I tak ti to strašně moc sluší ! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. krásná kabelka a náramky :-)

    http://barbarachantre.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. ta barva ti sluší!

    OdpovědětVymazat