čtvrtek 17. listopadu 2011

Nail polishes for autumn/winter

Po delší době vás zdravím. Musím říct, že jsem dost uvažovala a pořád uvažuju, že s blogováním skončím. Není už to zkrátka co bývalo. Ne, že by mě to nebavilo, ale není tolik času a taky se mi zdá, že v poslední době je to jen o tom mít co nejvíc "followerů". Já jsem ráda za vás 252 lidiček :) Ale zatím jsem tady a přispívám. Po dlouhé nemoci jsem jela do Polska, Krakowa, kde mám tátu a tak jsme si se sestřičkou a kamarádkou udělaly výlet. Taky se musím pochválit, že už mám nejmíň polovinu vánočních dárků nakoupenou (jo v Polsku se nakupuje prostě skvěle).

Ale o tom dnešní příspěvěk není. Je o tom jak jsem JÁ vyhrála Giveaway. Já, která nikdy nic nevyhraju a navíc takovou krásnou výhru. Laky od slečny Julie z Tales from my wardobe. Která má mimochodem skvělý blog.
A recenze? Zatím jsem testovala jen ten vínový, ale už teď můžu říct, že laky NYC jsou úžasné - opravdu ihned zaschnou, skvěle kryjí, dlouho na nehtech vydrží.. no.. tak jak od laků můžeme chtít a navíc se jentak neotřískají apod. a bonus, skvělé odstíny. Takže ještě jednou moc děkuju Julii a její skvělé Giveaway! :-)

V příštím příspěvku vám je ukážu na nehtech a taky konečně chystám slibovanou Giveaway, jen čekám až mi přijdou věci z katalogu, tak sledujte a těšte se.






































































9 komentářů:

  1. ten černý mám, ale ještě jsem ho nezkoušela:) super barvy, gratuluju k výhře;)
    a souhlasím, v Polsku se nakupuje skvěle:))

    OdpovědětVymazat
  2. děkuju moc.. akorat on neni cerny (taky jsem si to nejdriv myslela), ale je takovy brcalove zeleny..jako z bazin :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta modrá je zajímavá. Asi si jeden pořídím.

    OdpovědětVymazat
  4. mám ráda tyhle laky, ale přijdou mi moc tmavé..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné barvičky.
    Díky za follow, já tě sleduji už dlouho. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ten vínový a nemůžu si ho vynachválit:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat